در قسمت قبلی، به معرفی خلاصه ای از انواع کفپوش ها پرداختیم. در این قسمت به ادامه این موضوع برای شما علاقه مندان به سنگ سابی خواهیم پرداخت. پس با ما همراه باشید:
کف پوش پلی اورتان پی یو اکس: به علت داشتن تنوع خصوصیات فیزیکی و شیمیائی، یکی از مناسبترین پوششهای کف جهت مصارف مختلف، همین کف پوش میباشد. این کف پوش در رنگهای مختلف با شفافیت و جلای بالا، محیط را بسیار چشم نواز و آرامش دهنده نموده و ویژگیهای فنی آن مانند مقاومت زیاد در مقابل سایش، مواد شیمیایی و آتش آن را در رده بهترین کف پوشها بخصوص برای محیطهای تجاری قرار میدهد.
کف پوشهای پی وی سی: جنس آنها از پلاستیک است و در برابر اسید و آب مقاوم میباشد و دارای مدلهای ورقهای و طاقهای در بازار میباشند. همچنین هر دو مدل آن دارای طرح چوب میباشند. برای نصب پی وی سی ها نیاز به زیر سازی وجود دارد و زیرسازی آنها باید از زیر سازی لمینیت ها بسیار تمیزتر و مرتبتر باشد.
مرمر: مزیت اصلی این کف پوش زیبایی و دوام آن است. زیبایی سنگ مرمر تمامی و تاریخ مصرف ندارد.
چوب درختان جنگلی: استفاده از چوب درختانی مثل کاج و افرا، بلوط، گیلاس یا آلبالو، گرما و جلوهای ویژه به هر فضایی میدهد. جهت داشتن بافتی مرمرین و رنگهای غنی و پرمایه، بهترین انتخاب چوب درخت ساج و دیگر محصولات چوبی حاصل از درختان استوایی است. ناگفته نماند که این گونه محصولات چوبی، بهعنوان کف پوش برای محلهایی که احتمال به وجود آمدن رطوبت در آن جا وجود دارد مانند زیر ماشین لباسشویی یا ظرف شویی زیاد مناسب نمیباشد؛ زیرا احتمال تاب برداشتن یا باد کردن کف پوش به جهت رطوبت وجود دارد.
چوب پنبه: برای تهیه این متریال از پوست درختان استفاده میشود. وقتی چوب پنبه را برای ساخت کف پوش فشرده میکنند؛ طرحهای زیبایی با تمهای رنگهای خاکی روی آن ایجاد میشود. سطح پوشیده از این محصول عایق صداست و زیر پا حالت ارتجاعی و کشسان دارد. این کف پوش به روکشی از جنس موم نیاز دارد تا درخشانی و براقی خود را حفظ نماید. اگر از این کف پوش زیر مبلمان یا وسایل سنگین خانه استفاده کنید؛ تورفتگی روی آن ایجاد میشود؛ البته پس از برداشتن وسایل، حالت ارتجاعی آن، فرو رفتگی را از بین میبرد.
حتما بخوانید: درب چوبی
برتری اصلی این نوع کفپوش عایق صوتی بودن آن است. همچنین گام برداشتن روی کفپوش چوب پنبهای حس بسیار مناسبتری در مقایسه با پارکت و سرامیک را به شما القا میکند.
موکت: موکتها در طرحها و بافتها و رنگهای متنوع تولید میشوند. بهتر است موکت از الیاف طبیعی تهیه شده باشد. موکت معمولاً روی موزاییک چسبانده میشود. یکی از معایب آن این است که در برابر حرارت و رطوبت مقاومتی ندارد. از دیگر معایب آن میتوان به آتش زا بودن آن اشاره نمود؛ اما باید در نظر گرفت که این کف پوش هیچ سر و صدایی ایجاد نمیکند. معمولاً به دلیل جذب آب و رطوبت موکت در سرویسها کاربردی ندارد.
در حال حاضر در صنعت موکت سازی از جنبه تنوع و کیفیت پیشرفت چشمگیری رخ داده است. خصوصیت برتر موکتها القای حس گرمی و لطافت میباشد.
حتما مطالعه کنید: کفپوش اپوکسی
فرش: بهترین نوع کف پوش فرشهای دست بافت میباشد و تنها نقص آن قیمت زیاد این محصول تولیدی میباشد.
کف پوش پلی اورتان پی یو اکس با دارا بودن خصوصیات فیزیکی و شیمیائی گوناگون، یکی از مناسبترین پوششهای کف جهت استفادههای گوناگون میباشد. این کف پوش در رنگهای متنوع با شفافیت و جلای بالا، محیط را بسیار چشم نواز و دلنشین میکند.
قرنیز: متریالی است که در محل اتصال دیوارها به کف کاربرد دارد و پاخور دیوار بهحساب میآید. جنس آن ممکن است از سنگ یا چوب باشد. انواع چوبی آن ممکن است از جنس ام دی اف روکش دار باشد. ابعاد قرنیزها معمولاً ۷، ۹، ۱۱ و ۱۳ سانتی متری میباشد و بهصورت شاخهای در بازار یافت میشود.
به نظر من کفپوش ها یکی از مهم ترین بخش های خونه هستن که هیچ کس بهشون توجه نداره
کفپوش خونه ما که واقعا افتضاح کار شده