ساختمان115
ساختمان115

مزایای مختلف نصب کفپوش های لمینت‌

لمینت‌ها به کف‌پوش‌هایی می‌گویند که قابلیت انتقال و جابه‌جایی را دارا می‌باشند. برای مثال اگر اجاره‌نشین هستید و قصد دارید لمینت داشته باشید، می‌توانید به‌راحتی آن‌ها را بخرید و نصب نمایید. بعد هم هنگام تغییر مکان و اسباب‌کشی آن‌ها را جمع کنید و با سایر اثاثیه‌ها به منزل جدید خود نقل مکان کنید. در این نوشتار به صورت مفصل نکاتی را برای شما علاقه مندان به کفسابی بررسی خواهیم نمود.

لمینت (5)

امروزه مردم باوجود نسل جدید کف‌پوش‌های چوبی، در انتخاب رنگ، طرح و اندازه کف‌پوش مورد نیاز خود گزینه‌های بیشتری را برای انتخاب دارا می‌باشند. این کف‌پوش‌ها نسبت به پارکت دارای دوام بیشتری می‌باشند، بدون نیاز به چسب و به‌راحتی روی زمین نصب می‌شوند و برای محیط‌های اداری و خانه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

لمینت‌های شیک و مدرن

لمینت‌ها کف‌پوش‌هایی می‌باشند که نمای ظاهری و طرح آن‌ها از نقشه‌های چوب، کپی‌برداری شده است. در ابتدا شاید فکر کنید که آن‌ها به‌واقع الوار می‌باشند، اما باکمی‌ توجه می‌توانید به مصنوعی بودن آن‌ها پی ببرید. در واقع لمینت‌ها از چند لایه چوب متراکم و به هم فشرده که «اچ‌دی‌اف» نامیده می‌شوند، ساخته شده‌اند و سطح خارجی آن‌ها دارای روکشی است که به نقش و نگارهای چوب طبیعی بسیار شباهت دارد. باید بدانیم که لمینت‌ها در دسته بندی کف‌پوش‌های مدرن قرار می‌گیرند و قدمتشان بیش از 50 سال هم نیست. لمینت‌ها برای اولین بار در سال 1977 توسط یک شرکت سوئدی اختراع شدند. این شرکت در سال 1984 محصولات خود را روانه بازار کرد و به فروش انبوه رساند. امروزه ‌این کف‌پوش‌ها به‌وسیله شرکت‌های مختلفی تولید می‌شوند و در سراسر دنیا از محبوبیت و توجه زیادی برخوردار می‌باشند.

لمینت (4)

مزایای برجسته

اگر تصمیم گرفته‌اید کف خانه خود را با لمینیت‌ بپوشانید، بهتر است با مزایای آن‌ها بیشتر آشنا شوید.

  • ظاهر لمینت‌ها به‌مانند چوب واقعی است.
  • لمینت‌ها در برابر عوامل محیطی مقاومت زیادی دارند و در مقابل استفاده طولانی مدت آزمون خودشان را پس داده‌اند. زیبایی، رنگ و نقش آن‌ها سالیان سال حفظ می‌شود.
  • حتی اشعه UV (ماورای بنفش خورشید) هم نمی‌تواند به لمینت‌ها صدمه‌ای برساند، یا رنگ و روی‌شان را زایل کند؛ بنابراین اگر اتاق شما آفتاب گیر است، می‌توانید بدون نگرانی از بابت اشعه‌ی خورشید، لمینت‌ها را انتخاب نماید.
  • تعویض لمینیت‌ها به‌راحتی قابل انجام است. اگر متوجه شدید یکی از آن‌ها خراب شده، می‌توانید قطعه دیگری را به‌آسانی جایگزین نمایید.
  • حتی اشعه UV (ماورای بنفش خورشید) هم نمی‌تواند به لمینت‌ها صدمه‌ای برساند، یا رنگ و روی‌شان را زایل کند؛ بنابراین اگر اتاق شما آفتاب گیر است، می‌توانید بدون نگرانی از بابت اشعه‌ی خورشید، لمینت‌ها را انتخاب نماید.
  • لمینت‌ها به کف‌پوش‌هایی می‌گویند که قابلیت انتقال و جابه‌جایی را دارا می‌باشند. برای مثال اگر اجاره‌نشین هستید و قصد دارید لمینت داشته باشید، می‌توانید به‌راحتی آن‌ها را بخرید و نصب نمایید. بعد هم هنگام تغییر مکان و اسباب‌کشی آن‌ها را جمع کنید و با سایر اثاثیه‌ها به منزل جدید خود نقل مکان کنید.

لمینت (3)

شیشه سکوریت

معایب قابل چشم پوشی

  1. شاید یکی از نقص‌های لمینت‌ها از دید یک مصرف کننده‌ی قشر متوسط جامعه، قیمت بالای این محصولات باشد.
  2. لمینت‌ها هم دارای نقص‌هایی می‌باشند و به هر حال اشکالاتی هم دارند که باید آن‌ها را هم بدانید.
  3. راه رفتن روی آن‌ها با سرو صدا همراه است.
  4. لمینتها برای محیط‌های مرطوب نمی‌توانند مورد استفاده قرار گیرند.

نکته: شاید سر و صدای ناشی از راه رفتن روی لمینت‌ها برایتان آزار دهنده باشد، البته اگر به زندگی در محیط آرام عادت کرده باشید. این نقص قابل جبران است، به صورتی که هنگام نصب لمینت‌ها می‌توانید، اول یک لایه فوم روی زمین نصب کنید و بعد قطعات لمینت را روی آن قرار دهید تا هم عایق صدا باشد و هم در استفاده به مدت طولانی از حمله احتمالی موریانه‌ها مصون باشد.

لمینت (2)

انواع لمینت‌ها

لمینت‌ها به لحاظ شکل ظاهری در دو گروه اصلی قرار می‌گیرند. یکی پارکتی و دیگری الواری. در لمینت‌های پارکتی هر قطعه شامل مستطیل‌های کم عرضی است که در دو، سه یا چهار ردیف کنار هم قرار گرفته‌اند و بعد از نصب طرحی شبیه پارکت ایجاد می‌کنند. لمینیت‌های الواری، شکلشان شبیه تنه درختی است که برش خورده باشد؛ یعنی همان موج‌ها، برجستگی‌های چوب و شیارها را روی آن‌ها می‌توان دید. این نوع از لمینت‌ها نسبت به لمینت پارکتی جدیدتر هستند و فضای مورد نظر شما از جمله سالن پذیرایی را شیک جلوه می‌دهند.

لمینت (1)

نصب آسان

نصب این لمینت ها کار پیچیده‌ای نیست، اما برای اولین بار بهتر است، این کار را نصاب انجام دهد. هنگام محاسبه قیمت تمام شده کف‌پوش‌ها، هزینه نصب جداگانه باید پرداخت شود؛ بنابراین قبل از خرید این نکته را هم مد نظر داشته باشید و درباره قیمت نصب از نصاب سؤال کنید.

درب ورودی ساختمان

معمولاً هنگام نصب لمینت‌ها، بین قطعات حاشیه‌ای با دیوار فاصله‌ای ایجاد می‌شود تا لمینت‌ها در هوای گرم برای انبساط، فضای کافی برای منبسط شدن داشته باشند، اما برای اینکه ‌این فضای خالی بین لمینت و دیوار مشخص نباشد، معمولاً گرداگرد حاشیه‌ها را با قرنیز‌های چوبی پوشش می‌دهند. البته ممکن است خانه‌ای که شما در آن زندگی می‌کنید از قبل دارای قرنیز سنگی باشد که در این صورت از قرنیز‌های باریک و کوتاه‌تری به نام فتیله استفاده می‌شود که قیمت آن‌ها را جداگانه محاسبه می‌کنند.

کف لمینت (1)

ضخامت و رنگ‌بندی

ضخامت لمینت‌ها، مهم‌ترین نکته در مورد خرید لمینت‌ها می‌باشد که البته قیمتشان را هم تحت تأثیر قرار می‌دهد. در واقع قطر لمینت‌ها فاکتور بسیار برجسته‌ای ‌است که به کاربری فضای مد نظر شما هم وابسته است. هر چقدر این کف‌پوش‌ها ضخامت بیشتری را دارا باشند، دوام و استحکامشان نیز افزایش می‌یابد. معمولاً ضخامت لمینت‌ها بین 6 تا 12 میلی‌متر است. در خانه‌هایی که تردد زیادی در آن‌ها نمی‌شود، ضخامت هشت میلی‌متر کافی است، اما برای خانه‌هایی که رفت و آمد زیادی در آن‌ها انجام می‌شود، باید بیشتر پول بدهید و ضخیم‌ترین نوع را انتخاب کنید.

قاعدتاً رنگ‌بندی این محصولات هم باید برای شما اهمیت داشته باشد. بیشتر لمینت‌ها از خانواده کرم و قهوه‌ای هستند و در این طیف انواع رنگ‌های متنوع وجود دارد. اگر خانه شما کوچک است، برای اینکه فضای خانه‌تان بزرگ‌تر به نظر آید، انواع لمینتهای روشن‌تر را انتخاب کنید. به هر حال بهتر است قبل از خرید رنگ سایر لوازم چوبی را هم در نظر بگیرید تا هماهنگی بیشتر، فضای خانه را چشم‌نوازتر و دل‌پذیرتر نشان دهد. البته لمینت‌های آبی، سبز و … هم در بازار موجودند، اما با رنگ چوب طبیعی بسیار فاصله دارند و مصنوعی به نظر می‌آیند.

کف لمینت (2)

روش‌های نگهداری از لمینت‌ها

  1. لمینت‌های ارزان قیمت را برای نقاط پر رفت‌وآمد به کار نبرید، چون خیلی زودتر از آنکه فکرش را بکنید فرسوده می‌شوند.
  2. دشمن اصلی لمینت‌ها رطوبت است. به همین دلیل استفاده از آن‌ها برای کف آشپزخانه و سرویس‌های بهداشتی به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.
    لمینت‌ها مانند سنگ و سرامیک به‌آسانی تمیز می‌شوند. برای درخشندگی بیشتر آن‌ها احتیاجی به پولیش یا واکس نیست. فقط یک تکه پارچه مرطوب کار شما را راه می‌اندازد.
  3. کشیدن لوازم سنگین و اسباب اثاثیه‌های خانه روی لمینت‌ها باعث خراشیده شدن آن‌ها می‌شود پس جدا از این کار خودداری کنید.
  4. در صورت بد نصب شدن لمینت‌ها، بین آن‌ها شکاف یا فضای خالی دیده می‌شود. در این صورت آب و رطوبت به داخل آن‌ها نفوذ کرده و عمر مفید کف‌پوش‌ها را کاهش می‌دهد.
  5. برای پاک کردن گرد و خاک روی لمینتها، جاروبرقی بهترین وسیله است. به هیچ عنوان برای تمیز کردن لمینت‌ها از مواد شوینده خانگی استفاده نکنید. حتی استفاده از جاروهای بخار‌شوی هم توصیه نمی‌شود.
  6. هنگام خرید به ضمانت نامه‌ها هم توجه کنید. بیشتر کف‌پوش‌های مناسب و باکیفیت، 10 تا 20 سال ضمانت دارند تا از نظر دوام و کارایی آسوده خاطر باشید.

ترموود

اشتراک گذاری Telegram Facebook WhatsApp Twitter

دیدگاه خود را بیان کنید

  1. لمینت واقعا کفپوش فوق العاده ایه هم از لحاظ ظاهری هم هزینه ای هم شیک بودن
    واقعا فوق العاده بود مرسی از مطلب خوبتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *